Dansa till och lyssna på HBB i höst

Inom det närmaste ordnar vi både en gedigen danskväll i slutet av oktober och en spännande konsert i mitten av november där vi har den fantastiske saxofonisten Fredrik Lindborg som gästsolist! Varmt välkomna till både dans och konsert!

26 oktober: Danskväll i Hallunda Folkets hus

Vad kan vara bättre än att dansa till ett riktigt storband? Den 26 oktober bjuder vi i Huddinge Big Band och sångerskan Anna Häll in till en gedigen danskväll i Hallunda Folkets hus, där vi kommer att spela både klassiska jazzlåtar och nyare musik. Vill man fräscha upp sina danskunskaper finns det dessutom möjlighet att vara med på en kortare danskurs. Bar och café kommer att hålla öppet under kvällen. Och vill du bara komma och lyssna är du självklart lika välkommen!

Danskvällen pågår kl. 19.00-22.00. Biljetter kostar 240 kr (men snabba bokare får en liten rabatt), och finns på följande sida: Huddinge Big Band – Danskväll med Huddinge Big Band (easyarr.se)

13 november: Konsert med Fredrik Lindborg och Huddinge Big Band
I den här konserten har vi det stora nöjet att kunna presentera den fantastiske saxofonisten Fredrik Lindborg som solist! Tillsammans med Fredrik Lindborg kommer vi att framföra både nya kompositioner och arrangemang av flera välkända jazzlåtar (en hel del ifrån Fredriks penna).

Fredrik Lindborg är en av den svenska jazzscenens framstående solister; känd och högt uppskattad för sina uppfinningsrika improvisationer, övertygande frasering och varma sound. Han leder bland andra Stockholm Swing All Stars och jazztrion LSD. Han har belönats med priser såsom Guldsaxen och Lars Gullin-priset.

Konserten äger rum kl. 19.30 på Huddinge kulturhus hos Folkes (Sjödalstorget 1 i Huddinge centrum). Servering kommer att finnas öppen, vilket innebär att man kan komma redan från kl. 18.30 om man vill dricka en kopp kaffe eller ett glas vin eller äta något före konserten.

Biljetter (170 kr) bokas på kulturbiljetter.se: Biljetter till Fredrik Lindborg & Huddinge Big Band – Kulturbiljetter
Ev. resterande biljetter säljs i entrén (kontant eller swish).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *