Lördag 25 maj klockan 20.00

Roger Pontare släppte redan 1995 plattan Sinatrafied och betraktas sedan länge som en av landets främsta Sinatratolkare. Han har gett flera fullsatta Sinatrakonserter med storband som Norrbottens Big Band och Bohuslän Big Band.

Läs mer här

Huddinge Big Band

Huddinge Big Band bildades redan i början av 1970-talet och har under årens lopp utvecklats till ett modernt storband med svängig och dansant storbandsmusik som spänner från den klassiska storbandsepoken (Count Basie, Duke Ellington, Glenn Miller) till rock, soul, wienervals och tango.

Torsdag 22 mars kl 19 2018


Hayati Kafe är i ordets rätta bemärkelse en legend, för såväl den svenska som den internationella musikscenen. Just denna torsdagsafton i mars är det Huddinge Big Band (HBB) som har den stora äran att backa upp Hayati för en konsert på Folkes/Huddinge Kulturhus. Gillar du Frank Sinatra, Nat King Cole, Tony Bennet och the ’great american songbook’? Alldeles oavsett kan vi varmt rekommendera att du unnar dig en kväll med ’Sveriges finaste crooner’, här i lyxig storbandsförpackning. På programmet står en välvald mix av gamla örhängen och ’minor classics’ men det verkar också troligt att Hayati kommer att välja lite ur sin ’svenska låtmapp’, vilket kan innebära guldkorn från Cornelis, Ramel och Hasse&Tage.

Förköpsbiljetter säljs av Huddinge servicecenter Folkes entré och biljettkassa öppnar 18:15; musiken startar 19:00. Varmt välkomna önskar Huddinge Jazzförening, Folkes samt HBB.

Mer info här >

Repetition:

 

Konsert om en vecka i Huddinge … Huddinge BigBand och Hayat i Kafe. Med Anders Brunstedt, Matts Andersson, Lars-Olov Ahlborg, Isac Åberg, Ulf B. Daneklev, Fredrik Magnusson, P-O Larsson, Björn Melin, Peter Lissenko, Ronny Belin, Per Åkerlind och ytterligare några gladlynta musikanter ?

Publicerat av Göran Sydhage den 14 mars 2018