Erbjudanden

Önskas musik till stora festen, bröllopet, danstillställningen eller konserten? Huddinge Big Band klarar skivan med glans!

Dansmusik

Med hundratals arrangemang i arkivet kan vi erbjuda svängig, dansant och välljudande storbandsmusik som spänner från den klassiska storbandsepoken (Count Basie, Duke Ellington, Glenn Miller, Frank Sinatra osv.) till rock, soul, wienervals och tango.

Konserter

Vi har också en konsertmapp med musik som lämpar sig väl för sittande publik. Här ingår arr med högre komplexitet och solisterna ges större utrymme att "sträcka ut". Till denna del av repertoaren hör också Ellingtons Sacred Concert, ett verk för kör och storband. (Se flygblad och ljudfil här intill). Kyrkokörer, tveka inte att kontakta oss om ni behöver storbands-ackompanjemang.

Vi har också börjat att ordna konserter i egen regi, från hösten 2010. Först ut var en konsert med sånggruppen Vocation, då vi bl.a. spelade arrangemang av Örjan Fahlström, Monica Dominique och Mikael Råberg.

Vocation och Huddinge Big Band oktober 2010

Professionella och mycket välljudande sånggruppen Vocation gjorde en konsert med HBB i oktober 2010.

Slutligen kan vi erbjuda traditionell brassmusik i form av en kvartett eller oktett, antingen som enda orkester (t ex i de fall ett storband inte får plats) eller tillsammans med storbandet.

Oktetten

Oktetten spelar traditionell brunns- och brassmusik (Foto: Gunnar Eriksson)

Gilla oss på Facebook! Gilla HBB på Facebook

© Huddinge Big Band • Webb av Monarda